Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
OnsOverbetuwe - Netwerk Overbetuwe
Organiseer jij een leuke activiteit?
In de agenda op Onsoverbetuwe.nl vind je wekelijks vele activiteiten. Sta je al ingeschreven en organiseer je een leuke activiteit in je wijk of dorp? Stel dan buurtbewoners op de hoogte ervan en zet het ook in de agenda via de blauwe knop hieronder. Heb je nog geen profiel? Schrijf je dan eerst in.

UitgelichtGids

kleding,schoenen,speelgoed en huis decoratie spullen voor de minima inbreng van spullen alleen als het schoon ,heel en compleet is wij zijn open op maandag en donderdag van 1500 uur tot 1700 uur op vrijdag zijn wij van 9.00 tot 1630 uur open kijk ook eens onze facebook paginattps://www.facebook.com/groups/2222866731305486 nieuwsgierig loop gewoon eens binnen voor vragen en tips bent u ook welkom
Je kunt bij mij terecht voor jouw hypotheek, krediet, vermogen en voorzieningen voor nu en later zoals een levensverzekering of een lijfrente. Met Weber Hypotheken en Vermogen heb je de meest ruime keus uit geldverstrekkers en verzekeraars. Ik ben volledig onafhankelijk! Voor jouw situatie en jouw wensen help ik je met het vinden van de meest geschikte oplossing. Om de gevonden oplossing zo helder mogelijk te houden, zal ik jouw financiële situatie zo goed mogelijk blijven monitoren volgens afspraak. Wil je meer weten? Dan nodig ik je van harte uit voor een geheel gratis en vrijblijvend eerste gesprek; per telefoon, bij je thuis, op jouw werk of in mijn kantoor in Elst. In de agenda op weberhv.nl kan je gemakkelijk zelf jouw afspraak plannen. Natuurlijk kan je me ook even bellen of mailen. Chatten kan via weberhv.nl. Jou help ik graag….omdat we elkaar begrijpen.
De Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe komt op voor de belangen van mensen met een functiebeperking. Zij gaat uit van het basisidee dat iedereen volwaardig aan het maatschappelijke leven moet kunnen deelnemen.