Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Ons Overbetuwe - WegWijs in eigen dorp
Organiseer jij een leuke activiteit?
In de agenda op Onsoverbetuwe.nl vind je wekelijks vele activiteiten. Sta je al ingeschreven en organiseer je een leuke activiteit in je wijk of dorp? Stel dan buurtbewoners op de hoogte ervan en zet het ook in de agenda via de blauwe knop hieronder. Heb je nog geen profiel? Schrijf je dan eerst in.

UitgelichtGids

Natuurgeneeskunde Praktijk GezondGoed is het adres voor een deskundige advies op het gebied van leefstijl, voeding en ontspanning. De behandelingen vallen onder aanvullende complementaire geneeswijzen. De praktijk is aangesloten bij de NVRM. Alle behandelingen en activiteiten zijn gericht op bewustwording en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. GezondGoed zorgt ervoor dat u zich weer snel vitaler voelt en in balans komt, ook als fysieke genezing niet meer mogelijk is. Reikibehandelingen, voedingsadvies, begeleiding in de vorm van gesprek, coaching, therapie en creatieve middelen zijn hierbij waardevolle middelen die ingezet worden. Angelique den Engelsen helpt u graag op weg. Angelique is traditioneel Reikimaster, Holistisch Reiki therapeut en Voedingsadviseur, met als specialisatie Natuurvoeding, Ayurvedische voeding, Orthomoleculaire voeding en hormoonbalans. .
kleding,schoenen,speelgoed en huis decoratie spullen voor de minima inbreng vanaf januari kijk ook eens onze facebook paginattps://www.facebook.com/groups/2222866731305486
,, het museum voor alle generaties ,,