Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Ons Overbetuwe - WegWijs in eigen dorp
Organiseer jij een leuke activiteit?
In de agenda op Onsoverbetuwe.nl vind je wekelijks vele activiteiten. Sta je al ingeschreven en organiseer je een leuke activiteit in je wijk of dorp? Stel dan buurtbewoners op de hoogte ervan en zet het ook in de agenda via de blauwe knop hieronder. Heb je nog geen profiel? Schrijf je dan eerst in.

UitgelichtGids

Professional organizer | verhuis- en opruimservice voor jong en oud | praktische en persoonlijke hulp bij het op orde brengen van huis en administratie als dat zelf (even) niet lukt!
kleding,schoenen,speelgoed en huis decoratie spullen voor de minima inbreng van spullen alleen als het schoon ,heel en compleet is wij zijn open op maandag en donderdag van 1500 uur tot 1700 uur op vrijdag zijn wij van 9.00 tot 1630 uur open kijk ook eens onze facebook paginattps://www.facebook.com/groups/2222866731305486
We zijn een kleinschalige biologische tuinderij in Hemmen. We telen allerlei soorten groenten zoals prei, boontjes, wortels, kapucijners, chinese kool, sla en nog veel meer. Elke week stellen we groentepakketten samen die in Zetten , Heteren, Elst, Valburg en Herveld worden bezorgd. Elke vrijdagmiddag is de boerderijverkoop open van 13.30 tot 17.00, aan de Hemmensestraat 17, Randwijk. Wij zijn de hele zomer open! Graag tot ziens!