Kidsrun - Overbetuweloop

Overbetuwe Beweegt

  • 75 weergaven

Details

Zondag 16 juni 2024 van 10:30 tot 11:30 uur
Afgelopen
Dorpsstraat 67
Elst, Nederland

Nieuw Parcours!

Loop jij de 400 of 800 m net zo goed als onze Olympisch atlete Femke Bol! Kinderen kunnen zich inschrijven voor de AH Driessen - Rondje Bol KidsRun! Een snel en veilig parcours met veel ruimte voor toeschouwers. Dat kan niet anders dan leuk worden. Het splinternieuwe rondje krijgt de naam 'Rondje Bol', naar onze heldin en Olympisch atlete Femke Bol, specialist op de deze afstand.

Afstanden

De allerjongsten lopen 400 m en dat mag, omdat het Vaderdag is, met een vader/verzorger of moeder. Samen zijn jullie supersterk! De iets oudere kinderen rennen 800 m (twee ronden van 400 m) en dat doen zij zelfstandig.

Voordat de AH Driessen KidsRun van start gaat, worden jullie opgewarmd door de warming-up verzorgd door Dansstudio Kerima. Ready...set....go! Beide afstanden starten en eindigen bij het evenementenplein waar natuurlijk alle toeschouwers staan. Wat een feestje!

Jongens en meisjes starten apart. Volg op 16 juni de instructies van onze speaker dan hoor je vanzelf wanneer je aan de beurt bent.

Medaille

Een medaille voor kinderen is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Voor de jongens en meisjes 400 m en 800 m die op de 1e, 2e en 3e plaats eindigen is een stoere beker te winnen. De lopers van de 800 m lopen de ronde van de 400 tweemaal.

 

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Peuters, Kinderen, Jongeren
Waar
Elst
Waarover
Gezondheid, Sport en bewegen
Wat
Evenement / feest / markt
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Reacties

Over de organisator

Overbetuwe Beweegt
Overbetuwe Beweegt is een platform van verschillende partners waar je terecht kan met alle vragen over sporten, bewegen en een gezonde le...... Lees meer