Details

Meerdaagse activiteit
12 en 13 jul.
Tijdstip
op verschillende tijden

Naast de uitlaatservice waar nog plekjes beschikbaar zijn organiseer ik in de zomermaanden ook een leuke activiteit voor jou en je hond. De Pretpark voor Honden Snuffeltuin!

- Je hebt samen met jouw hond qualitytime, er zijn geen andere honden of bezoekers in de tuin, behalve ik zelf voor de begeleiding.

- Een veilige omgeving geheel afgesloten met een hoog hekwerk voor jou en je hond waardoor je tot rust komt en heerlijk kunt ontspannen.

- Een bezoek aan de snuffeltuin leert jouw hond nieuwe materialen, geuren en objecten kennen. Dit kan het zelfvertrouwen van je hond vergroten.

Meer info: www.pretparkvoorhonden.nl/snuffeltuin/

De snuffeltuin is een plek om samen met jouw hond te genieten. Voor jouw hond een heerlijke activiteit om in vrijheid alle zintuigen te gebruiken. Jouw hond kan op een ontspannen manier de snuffeltuin ontdekken.

In de snuffeltuin zijn diverse elementen aangebracht. Zo zijn er bijvoorbeeld een zandbak, kruidentuin en diverse obstakels om over heen te lopen of aan te snuffelen. Daarnaast zijn er allerlei leuke verrijkingen aangebracht zoals kleding, speelgoed, dakpannen met geurelementen, vogelhuisjes en nog veel meer leuks om te ontdekken.

Tijdens een snuffeltuinsessie bepaalt jouw hond het tempo zonder opdrachten uit te voeren.  Door in rust naar jouw hond te kijken leer je jouw hond beter kennen en verstaan.

Door te snuffelen maakt jouw hond verschillende stofjes aan in de hersenen. Een daarvan is endorfine. Endorfine werkt stressverlagend en geeft je hond een fijn gevoel. Daardoor kan je hond beter ontspannen en zal een bezoek aan de snuffeltuin zorgen voor een meer ontspannen hond die naderhand thuis lekker in slaap zal vallen.

Pretprak voor Honden snuffeltuin is niet alleen een leuk uitje voor jouw hond maar ook voor jou als eigenaar!

Datums (2)
Vrijdag 12 juli 2024 van 18:30 tot 19:15 uur (afgelopen)
Zaterdag 13 juli 2024 van 10:50 tot 15:20 uur (afgelopen)
Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe
Waarover
Recreatie / ontspanning, Onderwijs / educatie / voorlichting
Wat
Workshop / cursus
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Reacties

Over de organisator

Pretpark voor Honden Hondenuitlaatservice
Pretpark voor Honden is een gediplomeerde hondenuitlaatservice. Werkzaam in Heteren - Driel- Schuytgraaf met ruim 2200 m2 speelplezier op...... Lees meer