Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Samen weerbaar tegen illegale activiteiten in bedrijfspandenWat is ondermijning, hoe kan ik het herkennen en wat kan ik zelf doen? Graag gaan wij hierover met u in gesprek.

Een restaurant zonder klanten. De kapper en het autobedrijf die overdag nooit open zijn. De boerenschuur en het kassencomplex die worden verhuurd en waarvan de ramen zijn afgeplakt. Zomaar een aantal signalen van ondermijning die ook in uw omgeving kunnen voorkomen.

Steeds vaker proberen criminelen naar de bovenwereld te komen en gebruik te maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen, het buitengebied en ondernemers hen bieden. Criminelen hebben ondernemers nodig om aan spullen te komen. Vaak gebeurt dit onbewust.

Tijdens deze bijeenkomst maken we het ‘onzichtbare zichtbaar’, om zo samen ondermijnende criminaliteit tegen te gaan. Samen met het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) organiseren we deze informatieochtend om dit onderwerp onder de aandacht te brengen.

Programma

7.15 uur inloop en start ontbijt

7.30 uur welkom door Anton Jansen (manager PVO)

7.35 uur woord burgemeester Van Asseldonk

7.45 uur Els Prins (VNO NCW – MKB Nederland)

8.10 uur voorstellen aanwezige specialisten als gesprekspartner bij de gesprekstafels

8.20 uur in gesprek met elkaar

9.25 uur afsluiting door burgemeester Van Asseldonk

9.30 uur einde programma

Aanmelden

In verband met de invulling van het programma en de catering vragen wij u om voor vrijdag 29 september aanstaande aan te geven of u komt. Stuur hiervoor een mail aan .

Ik hoop u maandag 9 oktober te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
de burgemeester van Overbetuwe

Toon van Asseldonk

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.