Details

Zaterdag 12 januari 2019 van 09:30 tot 12:00 uur
Afgelopen
Elst
Nederland

Op 12 januari start Gery Garttener, docent bij St. Creatief Collectief Elst, weer met een korte creatieve cursus Tiffany. De cursus is geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden.

Veel mensen associëren Tiffany met glas in lood. De techniek is echter, behalve het snijden van glas, anders. Op de Tiffany-wijze worden de uitgesneden glasfragmenten omwikkeld met koper en aan elkaar gesoldeerd. Deze techniek heeft als voordeel dat je veel sierlijker en verfijnder kunt werken. In de cursus leer je het glas snijden en slijpen. Vervolgens het omwikkelen met koper en het solderen. Je maakt zelf een keuze uit de vele ontwerpen die geschikt zijn voor de beginners. Als je al ervaring hebt, kun je kiezen voor de meer professionele ontwerpen. De cursus is niet alleen bedoeld om je de techniek aan te leren, maar ook om iets moois en speciaals te maken dat je huis kan versieren.

De cursus bestaat uit 6 lessen op zaterdag van 9.30 - 12.00 uur en kost € 175,--.

Inschrijven via website creatiefcollectiefelst.nl

Voor wie
Volwassenen
Waar
Elst
Waarover
Kunst / cultuur, Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Stichting Creatief Collectief Elst
Creatieve workshops en cursussenCreatief Collectief Elst (CCE) is een kleinschalig, laagdrempelig cursuscentrum waar creatieve lessen en ...... Lees meer