‘Dansen en bewegen bij dementie’ - Alzheimer Café Overbetuwe

  • 298 weergaven

Details

Woensdag 19 juni 2019 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Sint Maartenstraat 34, Elst

Woensdag 19 juni a.s. vindt de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie plaats van het Alzheimer Café Overbetuwe, de ontmoetingsplek voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, familie, professionals en andere belangstellenden. Kortom voor iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met dementie. Het belooft een bijzonder gezellige avond te worden!

Net zoals vorig jaar is er gekozen voor een feestavond met muziek, dans en veel ruimte voor sociale interactie. Muziek is goed voor lichaam en geest en brengt herinneringen boven. Dansen en bewegen zijn daarnaast prima manieren om samen contact op te bouwen zonder woorden en daarvan te genieten. Ook staat er een quiz op het programma. Alle belangstellenden zijn van harte welkom!  

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in ‘Zalencentrum Onder de Toren’, Sint Maartenstraat 34 in Elst. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Deze feestavond duurt van 19.00 tot 21.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotaryclub Elst Over-Betuwe. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijkcoördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53118823 of  



 

Voor wie
Volwassenen
Waar
Elst
Waarover
Gezondheid
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Voormalige gebruiker