Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

2de handswinkel open !!!Ooit gehoord van ‘VANOORDRUIMTOP!’? Weet u dat deze naam staat voor twee zaken, nl. een OPRUIMSPECIALIST en een TWEEDEHANDSWINKEL? Zo nee, dan volgt hier uitleg.

 ‘VANOORDRUIMT OP!’ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opruimen en het verhandelen van tweedehands goederen. Voor iedere opruimklus kunt u Van Oord benaderen. Of het nu gaat om een garagebox, een zolder of een compleet huis. Van Oord ruimt het op! De goederen van deze vindt u in de  tweedehandswinkel/ Second Life Store aan de St. Walburg 10 te Zetten. 600 m2 binnen en 500m2 ruimte aan snuffel plezier. Op de begane vloer vind je grote/kleine meubels en witgoed. Gaat u klussen? Er is een enorme voorraad aan gereedschap, bouwmaterialen en tuinartikelen.

Op de 1ste verdieping vind je de kleinere artikelen zoals: keukengerei, servies, decoratie, manden, kampeerspullen, media, opbergers, schilderijen, boeken en speelgoed voor jong en oud. Ook is er een hoek met kleding, schoenen en schoonmaakmiddelen. Er hangen merkjassen, maar ook gordijnen, dekbedden, spreien en dekens. Een sjaaltje of hoedje nodig? Het is er.

In de tweede grote ruimte linksboven vind je de eettafelstoelen, bureaustoelen,  kussens en diverse lampen. Genoeg keuze!

Heel vaak hoor je bezoekers zeggen: “Wat een groot assortiment. Er zijn hier spullen uit grootmoeders tijd, maar ook nieuwe ongebruikte dingen. Ik kan wel uren snuffelen.”

Kortom, mis het niet. Ga online, bel op of kom langs. De mensen van ‘VANOORDRUIMTOP!’ helpen u graag.

Openingstijden: woensdag 11.00-20.00uur,  zaterdag 12.00-17.00uur

St. Walburg 10, 6671AS, Zetten.

T: 0655731738

Fb: VanOordRuimtOp!

W: www.vanoordruimtop.nl


Deel dit bericht!