'Moestuinieren' tijdens Huiskamer van Elst

de Huiskamer van Elst

  • 226 weergaven

Details

Donderdag 7 februari 2019 van 10:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Europaplein 1
Elst, Nederland

Een bezoek aan de Huiskamer van Elst biedt iedere donderdag tussen 10 en 12 uur gezelligheid. De één maakt een praatje en de ander leest de krant of zoekt een mooi boek in de bibliotheekcollectie. Niets moet en veel mag en .... koffie en thee is er altijd.

De Huiskamer van Elst biedt organisaties gelegenheid aan bezoekers informatie te verstrekken over een activiteit, project of cursus.

Donderdag 7 februari kunt u meer te weten komen over moestuinieren. Forte Fit organiseert in samenwerking met Landerij de Park een cursus over het verbouwen van eigen groenten, kruiden en bloemen op verhoogde bedden van één vierkante meter. De duur van de cursus is 4 middagen en start op 27 februari a.s.. Locatie: tuin/kas van Landerij de Park in Elst.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over de cursus. U bent van harte welkom in de Huiskamer van Elst, adres Bibliotheek aan het Europaplein. 

Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waar
Elst
Waarover
Ontmoeten
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

de Huiskamer van Elst
Elke donderdagochtend van 10 tot 12 uur zijn we open. Bij Aster, Kokkeland 17 in Elst (zijstraat van de AH) voor een praatje en ontmoetin...... Lees meer