Details

Zaterdag 1 juni 2019 van 12:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Wolfhoeksestraat 3A
Elst, Nederland

WORKSHOP KERAMISCH VORMGEVEN

EEN KENNISMAKING OF VERRIJKING!

Zaterdag 11 mei 2019 - 10.00 tot 16.00 uur

Zaterdag  1 juni 2019  - 12.30 tot 16.00 uur

Een gast - workshop van professioneel keramist Arjen Bakermans. 

Na het succes van de vorige keer, kan een vervolg niet uitblijven. Zin in werken met klei en keramische kleurstoffen, zoals glazuren en oxides? Dan is dit een mooie kans om daarmee kennis te maken of je kennis en vaardigheden juist uit te breiden. Deze workshop van anderhalve dag (zaterdag 11 mei en 1 juni 2019) is geschikt voor beginners en gevorderden. 

Onder leiding van keramist Arjen Bakermans maak je de eerste dag (van 10.00 tot 16.00 uur) een beeld dat je hol opbouwt met een van de technieken die Arjen zal demonstreren. Toegespitst op je eigen beginsituatie of doelstelling zal hij zijn begeleiding en kennisoverdracht aanpassen. 

Tijdens de tweede les op 1 juni (12.30 tot 16.00 uur) wordt er uitleg gegeven over de keramische kleurstoffen zoals glazuren, metaaloxides en pigmenten die er worden aangeboden. Je gaat je werk dan zelf inkleuren en glazuren. En dan nog even wachten, omdat het werk voor een tweede keer in de oven gaat. Na 15 juni kun je je werk ophalen.  Een spannende ervaring die ongetwijfeld naar meer gaat smaken! 

Prijs inclusief materiaal, koffie, thee, iets lekkers en uitgebreide Italiaanse lunch op de eerste dag € 125,-Locatie: Atelier Ilse Aarsman, Wolfhoeksestraat 3A in Elst.

Kijk voor een eerste kennismaking met de docent op www.arjenbakermans.nl

Aanmelden kan per .

Voor wie
Volwassenen
Waar
Elst
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Ilse Aarsman Beeldende Kunst - Advies- Cursussen- Workshops
Ilse Aarsman geeft haar liefde voor beeldende kunst graag door aan anderen met het geven van cursussen en workshops.Ieder voorjaar geeft ...... Lees meer