Ouderworkshop "Kind van 9".

  • 285 weergaven

Details

Woensdag 17 april 2019 van 09:30 tot 11:30 uur
Afgelopen
Kruidenstraat 111
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 18 april 2019

Zit jouw kind niet lekker in z’n vel en heeft het de leeftijd rondom de 9 jaar?
Lijkt het wel alsof jouw kind al in de pubertijd zit?

Dan zou het zomaar kunnen dat dit alles te maken heeft met de bijzondere levensfase waar een ‘Kind van 9’ mee te maken heeft.

In deze levensfase gebeurt er ontzettend veel in een kinderlijf, maar dit is lang niet altijd zichtbaar aan de buitenkant. Ieder kind gaat op zijn eigen unieke manier door deze levensfase heen, maar toch zijn er een heleboel onderlinge overeenkomsten. Hierbij kun je denken aan thema’s zoals: eenzaamheid, angst, verdriet, groepsvorming, pestgedrag, puberaal gedrag etc. en dit kan voor veel verwarring zorgen!

Wat je hier als ouder zélf aan kunt doen deel ik graag met jou tijdens de ‘Kind van 9 -OUDERWORKSHOP’. Deze 2 uur durende workshop is speciaal bedoeld om ouders handvatten te geven die zij thuis meteen kunnen inzetten. In de ouderworkshop krijg je een stukje achtergrond informatie, behandelen we de kenmerkende thema's, kun je je vragen en zorgen delen en krijg je tips en praktische oefeningen die je direct thuis kunt inzetten.

De ouderworkshops zijn gepland op 17 april en 5 juni in mijn praktijk op de Kruidenstraat 111 In Nijmegen Noord. Er is plaats voor maximaal 8 personen dus geef je snel op. Er hebben zich al ouders opgeven dus wacht niet te lang, vol=vol

Geef je op door een mailtje te sturen naar




Voor wie
Volwassenen
Waar
Elst, Oosterhout
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Ontmoeten
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Femke Bouwmeister
Femke heeft nog niets over zichzelf geschreven.