Start Zomerondernemer Rijk van Nijmegen 2019

Zomerondernemer

  • 195 weergaven

Details

Dinsdag 9 juli 2019 van 10:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Waalbandijk
Nijmegen, Nederland

Zomerondernemer, de eerste training die geen geld kost maar oplevert.

Ben je tussen de 15 en 23?  Wil je zelf de touwtjes in handen hebben en een succesvol je eigen bedrijf opzetten? Droom je ervan lekker geld te verdienen met een webshop, de zee van al het plastic te ontdoen of heb je een ander plan om de wereld een beetje mooier te maken?

Pak nu je kans, meld je GRATIS aan bij ZomerOndernemer, leer in zes weken alle ins en outs van het ondernemerschap en start je eerste eigen bedrijf.

We starten op 9 juli 2019 met een driedaagse training waarin we vooral aan de slag gaan. Doen dus! We denken out-of-the-box en zetten ideeën om naar de praktijk.

Daarna volgen terugkomdagen en coaching.

De Vierdaagseweek doen we natuurlijk niks :-).

We sluiten ZomerOndernemer op 15 augustus feestelijk af met een spetterende kick-out! Iedereen is welkom en jij presenteert hier jouw bedrijfsidee aan familie, vrienden, sponsoren en stakeholders.


Kijk op www.zomerondernemer.nl/rijkvannijmegen of mail naar en meld je aan.


Wij hebben zin om aan de slag te gaan!


Ben je zelf al ondernemer? En wil je graag als vraagbaak en zakenmaatje dienen voor deelnemers, je verhaal vertellen in een masterclass en/of je in het rijtje voegen van onze sponsors? We gaan graag in gesprek!


Cees van Diemen

Gijs van Dinther

Voor wie
Jongeren
Waar
Elst
Waarover
Buurt en leefbaarheid
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Zomerondernemer
Wil je eigen baas worden en een succesvol eigen bedrijf opzetten? Droom je ervan lekker geld te verdienen met een webshop, de zee van al ...... Lees meer