*NIEUW* Woensdag-ochtendsessies - LaBlast® Fitness Powered By Dance

  • 518 weergaven

Details

Woensdag 5 juni 2019 van 10:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
Sosabowskiplein
Driel, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 26 juni 2019

DansCentrum Wijgers in Driel (Gemeente Overbetuwe) organiseert geheel Juni '19 op de Woensdagochtend het steeds populairder wordende LaBlast® | Fitness Powered By Dance. De tijd is van 10:00 t/m 11:00 uur in de ochtend waarmee ook jij jouw ochtend fris & sportief kunt starten.

*uiteraard is voor iedere nieuwkomer de 1ste les "Gratis deelname" om even te komen snuffelen. 

Als je het leuk vind en je wil doorgaan met LaBlast® op Woensdagochtend, dan is er géén sprake van langdurige verplichtingen c.q. contributies ...en men kan zelf kiezen voor een LaBlast® pakketprijs p. maand 'of' voor losse deelnamen p.week. Meer informatie hierover vind je ook op onze website www.dc-wijgers.nl/lablast of is na te vragen als je op 5 juni a.s. meedoet aan de 1ste les.

LaBlast® is geschikt voor iedere leeftijd en ook voor mensen zonder enige danservaring. 

LaBlast® is een op diverse rustige, medium en vlotte dansstijlen gebaseerd Cardio-fit dansprogramma op o.a. Top 40, Latin-American muziek, waarbij 'men zelf' altijd de intensiviteit/zwaarte van de training kan bepalen. 

Na verloop van tijd kan/mag men met de training uitbreiden door gebruik van extra fitnessmateriaal zoals bv. dumbbell en/of anckle weight ...maar het moet niet ...dat bepaal jij dus helemaal zelf.

LaBlast® is een Solo Dans/Fitness programma en je hebt dus géén (dans)-partner nodig. 

Natuurlijk kan je wel gezellig samen op Woensdagochtend komen sporten met je vrienden of vriendinnen.

Bij voldoende deelname zal 'Na de vakantieperiode van Juli '19' ...dus in Augustus '19 het LaBlast® -Fitness Powered by Dance programma ,net zoals dat van de inmiddels goed bezochte Maandag en Donderdagavond, 'wekelijks' door blijven draaien m.u.v. enkele vakantie & feestdagen in 2019...

Alles Wat u nodig heeft voor LaBlast® is : Indoor-Sportschoenen, een Handdoek en een Water-Bidon en niet te vergeten 'zin in een uurtje lekker bewegen'.


Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Driel
Waarover
Muziek / dans / zang, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

DansCentrum Wijgers
Dé dansschool voor stijldans, Salsa en LaBlast® in de Overbetuwe... Lees meer