Samen Bewegen - Alzheimer Café Overbetuwe

  • 124 weergaven

Details

Woensdag 18 september 2019 van 19:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
Sint Maartenstraat 34, Elst

Wereld Alzheimer Dag ( 21 september ) is een themadag ter bevordering van de wereldwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie. Landelijk is dit jaar gekozen voor het thema ‘samen bewegen’. 

Bewegen is belangrijk voor de kwaliteit van leven van mensen met dementie. Het is goed voor de gezondheid en mensen hebben minder snel hulp nodig bij de dagelijkse activiteiten. Ook geeft bewegen mensen een goed gevoel. 

Woensdag 18 september verwelkomen we Marianne de Pagter, artistiek en algemeen leidster van MGDance in Wageningen. Als bevoegd dansdocente geeft zij al meer dan 30 jaar les aan verschillende doelgroepen. Bij mensen met dementie heeft ze inmiddels ruime ervaring in de vorm van ‘grenzeloos bewegen’. Marianne vertelt hierover en laat ons ervaren wat ‘grenzeloos bewegen’ kan betekenen. 

U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53118823 of  

 




 



 


Voor wie
Volwassenen
Waar
Elst
Waarover
Gezondheid
Wat
(Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Voormalige gebruiker