Aanmelden voor afsluitende online werksessie

Flexibel Bestemmen Randwijk: inbreng ophalen voor concept bestemmingsplan

163 weergaven
Details
Dinsdag 28 april 2020 tussen 16:00 en 17:30
Afgelopen
Randwijk
Nederland

De afgelopen weken hebben inwoners en ondernemers gestemd op de stellingen voor het project Flexibel Bestemmen Randwijk. Stellingen met een score lager dan 50% zijn komen te vervallen. Daarna zijn de stellingen gerubriceerd naar 50-60, 60-70, 70-80 en meer dan 80%. In de bijlagen treffen jullie de resultaten aan. 

De stellingen met een score van meer dan 80% nemen we op in het bestemmingsplan, zoals we dat voorleggen aan de gemeenteraad. Dit hebben we ook als 'spelregel' meegegeven aan de deelnemers. Voor de overige stellingen (score tussen 50-80%) was het in eerste instantie de bedoeling om deze tijdens een fysieke bijeenkomst met elkaar te bespreken en/of aan te passen om deze indien gewenst alsnog als piketpaal (>80% eens) in het bestemmingsplan op te nemen. 


  Online afsluitende werksessie

Deze coronatijd vraagt inwoners en ondernemers, maar ook ons als gemeente, om innovatief te werk te gaan. In verband met de RIVM maatregelen hebben we besloten het laatste onderdeel ook online uit te voeren. Via een link kunnen alle inwoners en ondernemers deelnemen aan de discussieavond. Hierover volgt later meer informatie en hebben wij het volgende voorstel:

  • De online sessie vindt plaats op 30 april van 19.30-21.00 uur.
  • De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit een studio en gehost door een ervaren host. 
  • Ons voorstel is om de stellingen van hoog naar laag (score%) te behandelen. 
  • Enkele stellingen scoren vrij hoog, maar halen net geen 80%. Ons voorstel is vervolgens om de grens voor de stellingen op 75% te leggen. Omdat we nu via een online sessie werken willen we deze niet langer laten duren dan 90min. Gelet op het aantal stellingen dat behandeld kan/moet worden is de tijd beperkt en willen wij de discussie laten plaatsvinden rond de stellingen waar deze echt nodig is.

Om deel te nemen aan deze online sessie vragen wij je om je aan te melden via het mailadres . Iedereen die zich aanmeldt ontvangt een mail met daarin een link om deel te nemen aan de sessie. 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Joris Grob. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06 307 801 87 of per mail

Microsoft Word - Stellingen Randwijk voorbereiding discussiesessie.pdf

Dorp
Randwijk
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Randwijk
Waarover
Bouwen, Buurt en leefbaarheid, Duurzaamheid / energie, Gezondheid, Veiligheid
Wat
Presentatie, lezing, onderzoek, Vergadering
Over de organisator
Flexibel Bestemmen Randwijk: inbreng ophalen voor concept bestemmingsplan
Flexibel Bestemmen Randwijk: inbreng ophalen voor concept bestemmingsplan heeft nog niets over zichzelf geschreven.