Details

Vrijdag 25 september 2020 van 10:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Paulstraat 9
Slijk-Ewijk, Nederland

Met behulp van kennis van de chakra's en de bijbehorende betekenis en functies kan je bewuster met de Reiki energie werken. Reiki is een eenvoudige techniek om onevenwichtige chakra’s weer in balans te brengen en te stimuleren omdat er blokkades op de chakra's kunnen zitten. Als een chakra minder goed functioneert wordt dit door de andere chakra’s gecompenseerd door overactief te worden. Dit kan leiden tot problemen. Reiki kan de belemmerende energie en blokkades die een gezonde energiestroming in de weg staan verwijderen en voorzien van positieve, zuivere energie zodat het weer stroomt.

Programma

Je beginnen met aarden, omdat dit de basis is voor het werken met energie. Je leert met bepaalde technieken en oefeningen de chakra's beter te laten stromen, te stimuleren en af te remmen. Naast theorie ga je vooral vanuit je intuïtie veel oefenen .Je krijgt uitleg per chakra en deze kennis pas je direct toe door te ervaren. Je neemt de chakra’s waar, je gaat de energie van de chakra’s voelen. Je oefent samen met andere deelnemers omdat je leert van het uitwisselen van je ervaringen. Na de lunch ga je elkaar Reiki geven vanuit de kennis van de chakra’s, zodat je disbalans kan omzetten in balans.

Bonussen

  • Bij de cursus ontvang je een uitgebreid werkboek met tips en tools van elk chakra
  • Al het materiaal van de training is inbegrepen
  • Koffie, thee en versnaperingen
  • Een heerlijke lunch
  • Reflectie, persoonlijke feedback en professionele begeleiding
  • Inspirerende trainingslocatie
Dorp
Slijk-Ewijk
Voor wie
Volwassenen
Waar
Slijk-Ewijk / Loenen
Waarover
Religie / spiritueel
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Integrale Coaching & Therapie Jacqueline Verhaegh
Heb je (chronische) klachten? Kan je de vinger er niet opleggen?Ik werk met effectieve methoden en pak de oorzaak van de problemen aan. D...... Lees meer