Het Open Podium Elst begint voorzichtig

132 weergaven
Details
Vrijdag 26 februari 2021 tussen 20:30 en 23:30
Over 16 uur
Onder de Toren
Sint Maartenstraat 34, Elst, Nederland
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de laatste vrijdag tot en met 25 september 2021

De ‘vakantietijd’ is voorbij, de scholen zijn alweer begonnen. Zo ook met het Open Podium Elst, kortweg HOPE. De eerste editie van 2020-2021 is op vrijdag 25 september. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen aangaande corona. Het Open Podium Elst vindt plaats in zalen- en partijcentrum Onder de Toren aan de St. Maartenstraat 34 In Elst. Voor de duidelijkheid: tijdens het optreden staan stoelen opgesteld met anderhalve meter. Het publiek wordt geacht daar zitting te nemen en het is niet toegestaan zich te verplaatsen, dan wel met het schuiven van de stoelen.
De programmering van vrijdag 25 september bestaat uit twee acts. Het gaat hierbij om regionale muzikanten, die vanaf 20.30 uur in de spotlights staan. Zo brengt de formatie Fuzzball Jr pakkende rocknummers. De uit Elst afkomstig band bestaat uit twee broers, een neef en een vriend. Fuzzball Jr speelt melodieuze rocknummers met hier en daar een cover artiesten als Jimi Hendrix, Thin Lizzy en Kings of Leon.
De andere act bestaat uit een bluesband met Ede als standplaats en heeft nog geen echte naam, maar voor deze gelegenheid noemen zij zich De Losse Meuk. Die zorgt uiteraard voor de bluesy klanken.
Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het Open Podium. Wie eind oktober wil optreden, die meldt zich aan vóór 25 september via 06-53868766, of via
Publiek is altijd welkom, zoals gezegd met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De entree bedraagt 2 euro.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren, Alleen mannen, Alleen vrouwen
Waar
Gemeente Overbetuwe
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Voorstelling, optreden
Over de organisator
Tonny Dulos
heeft nog niets over zichzelf geschreven.