Nieuwe schilderwerken Lincy Hoogveld, brons Gerrie Hoogveld

16 weergaven
Details
Zondag 22 november 2020 tussen 13:00 en 17:00
Afgelopen
Dorpsstraat 70, Slijk-Ewijk
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag en zondag tot en met 31 december 2020

Een (hernieuwd) bezoek aan Galerie 1400 is de komende tijd zeker de moeite waard omdat Lincy Hoogveld vernieuwend aan het werk is geweest.
Bovendien heeft Gerrie Hoogveld zeker niet stilgezeten en diverse bijzondere bloemen van brons gemaakt. Ook deze zijn te bewonderen in Het Witte Kerkje.

Voel u vrij om al in een van de weekenden van november langs te komen, voor een 'preview' van de vele nieuwe werken. De 'nieuwe generatie', Isa en Sofie, richten hun vertrouwde plekje boven weer in en proberen er in de weekenden zelf ook zoveel mogelijk te zijn.

Om te voorkomen dat er ineens teveel mensen zijn, hebben we een looproute gecreƫerd. De ingang blijft dezelfde als altijd. Iedereen die de galerie weer wil verlaten, kan de deur naast de kansel kan gebruiken.

Spontane bezoekjes mogen natuurlijk altijd, maar wanneer u al weet wanneer u een bezoekje wilt komen brengen, dan waarderen we een berichtje zeer.

Graag tot ziens in een van de komende weekenden!


Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe, Driel, Elst, Herveld - Andelst, Heteren, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk / Loenen, Valburg en Homoet, Zetten - Hemmen, Elders
Waarover
Kunst / cultuur, Recreatie / ontspanning
Wat
Tentoonstelling
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja
Over de organisator
Galerie 1400 Het Witte Kerkje Slijk-Ewijk
heeft nog niets over zichzelf geschreven.