Gratis webinar Leef vanuit jouw Sprankelziel

Centrum Sprankel

36 weergaven
Details
Vrijdag 7 mei 2021 tussen 10:00 en 11:15
Afgelopen

"Ik hunker ernaar om weer te voelen wie ik ben op zielsniveau. Ik ben mezelf kwijtgeraakt. Ik ben zo afgestemd op de ander, dat ik mijzelf daarbij vergeet."

Herken je dat? Ik hoor dit vaak van hoogsensitieve vrouwen met een 'lichte' ziel. Je weet diep van binnen wel dat je licht bent, maar je wordt meegetrokken door alles wat er in de wereld om je heen gebeurt. De zwaarte die je voelt bij anderen en in de wereld drukt op je en maakt dat je je vaak niet thuis voelt hier op aarde.

Je verlangt er zo naar om je weer licht en sprankelend te voelen. Om te leven vanuit je hart in plaats van je hoofd. Je verlangt naar jouw eigen plek hier op aarde, maar hebt vaak het gevoel dat je die nog niet hebt gevonden.

Maar hoe bereik je dat leven waar je zo naar verlangt?

Tijdens het webinar 'Leef vanuit jouw Sprankelziel' vertel ik je de 5 levensveranderende stappen van zwaarte naar een licht en sprankelend leven!

Wat leer je tijdens dit webinar?

- waarom het leven soms zwaar voelt voor hoogsensitieve, vrouwelijke lichtbrengers;- waarom het zo belangrijk is om het licht in jezelf te voelen en je hierop te focussen;- hoe je op een andere manier kunt kijken naar trauma en pijnthema's in je leven;- welke 5 stappen je kunt zetten om de zwaarte in jouw leven te transformeren naar licht en sprankelend leven.

Reacties van deelnemers aan eerdere webinars:

"Ik herken alles!""Je verhaal voelt als thuiskomen.""Fijn om direct jouw lichtheid en rust te voelen, dat geeft meteen vertrouwen.""Heel fijn gebracht met goede uitleg van de belangrijke stappen op weg naar jezelf."

Het webinar vindt plaats op vrijdag 7 mei om 10.00 uur. Er is een replay beschikbaar.

Schrijf je nu in via https://centrumsprankel.webinargeek.com/leef-vanuit-jouw-sprankelziel

Je bent van harte welkom!

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Volwassenen
Waar
Elders
Waarover
Gezondheid
Wat
Presentatie, lezing, onderzoek
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja
Over de organisator
Centrum Sprankel
Centrum Sprankel geeft transformerende trainingen en coaching aan hoogsensitieve vrouwen die het lichtje in zichzelf willen terugvinden e...... Lees meer