Details

Zaterdag 19 augustus 2023 van 10:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Ilse Aarsman Beeldende Kunst - Workshops Cursussen
Wolfhoeksestraat, Elst, Nederland

Beeldhouwen in de Betuwse buitenlucht.

Deze dagworkshop is ideaal als kennismaking met beeldhouwen. Ook voor gevorderden is het een inspirerende workshop. Leuk als vriend(inn)en-uitje of familie-activiteit! 

Het is een echte verwen-dag. Voor koffie, thee en de Italiaanse lunch wordt gezorgd. Ook wordt voorzien in alle materialen en gereedschappen, die nodig zijn voor het maken van een beeld. Zelf hoef je dus niets mee te brengen, behalve een gezonde dosis enthousiasme. 

Na uitleg over gereedschap en technieken ga je aan de slag met een zelfgekozen steen. We werken met Braziliaans en Aziatisch speksteen en Serpentijn. Vervolgens doorloop je alle stadia van ruwe steen tot beeld. Tijdens de laatste fase, het polijsten, komen onvermoede kleuren uit de steen tevoorschijn. Altijd een fantastisch moment. Een spannende ervaring die ongetwijfeld naar meer gaat smaken! 

We werken buiten in de boomgaard van de boerderij aan de dijk in Driel. Is het weer minder goed dan werken we binnen in het ruime atelier.

Prijs: € 110,= voor de hele dag, inclusief steen, gebruik van gereedschap, koffie, thee en heerlijke uitgebreide lunch. Aanmelden kan per mail.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe
Waarover
Kunst / cultuur
Wat
Workshop / cursus
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Reacties

Over de organisator

Ilse Aarsman Beeldende Kunst - Advies- Cursussen- Workshops
Ilse Aarsman geeft haar liefde voor beeldende kunst graag door aan anderen met het geven van cursussen en workshops.Ieder voorjaar geeft ...... Lees meer