Zomer in Gelderland komt naar Randwijk

redactie onsoverbetuwe

  • 152 weergaven

Details

Dinsdag 10 augustus 2021 van 10:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Randwijk, Nederland

Dinsdag 10 augustus komt Zomer in Gelderland naar Randwijk. Met een team van enthousiaste vrijwilligers willen we Randwijk op de kaart zetten. Vanaf 18.15 uur gaan we live. Kijk dus vooral mee.

Zomer in Gelderland is een televisieprogramma, wat gemaakt wordt door TV Gelderland. In augustus wordt er 4 weken lang in verschillende dorpen een spelshow georganiseerd. Deze spelshow bestaat uit verschillende onderdelen en opdrachten. Met de opdrachten kan geld worden verdiend voor een goed doel in ons dorp. 

10 augustus is de dag dat dit hele spektakel naar Randwijk komt, locatie MFA de Haar!!De spelshow wordt live op TV Gelderland uitgezonden. Er wordt die dag met verschillende teams gewerkt. Het basisteam bestaat uit 10 personen en die zijn dus de basis voor die dag. Dit team hebben we al compleet. Verder is er een zgn. thuisteam, dat moet bestaan uit 10/12 personen. We zijn nog op zoek naar mensen die hierin willen zitten.Het thuisteam is bij de uitzending betrokken via een videoverbinding. Via een groot scherm op het plein is er contact met deze mensen die (thuis in het dorp maar toch op afstand) euro’s gaan verdienen voor het goede doel. Het is van belang dat zij een internetverbinding en een telefoon/laptop met camera hebben.Bij de uitzending mag er ongeveer 100 man publiek aanwezig zijn.  Deze moeten zich vooraf aanmelden. Info hierover volgt nog.

1 van de opdrachten is het bouwen van een decor. Het onderwerp hiervoor ontvangen we dinsdag 6 juli.  Voor het bouwen van het decor hebben we ook vrijwilligers nodig, die creatief en handig zijn.

Dus, wil je meehelpen? Voor het thuisteam of als decorbouwer?

Meld je even aan! Dit kan door een antwoord op dit bericht of via messenger of door een mail te sturen naar

https://www.facebook.com/Zomeringelderlandrandwijk

Dorp
Randwijk
Voor wie
Alleen mannen, Kinderen, Alleen vrouwen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Randwijk
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Ontmoeten, Sport en bewegen
Wat
Voorstelling / optreden
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Over de organisator

redactie onsoverbetuwe
Onder ´redactie Overbetuwe´ worden berichten geplaatst door onze buurtverbinders en reporters die ons worden toegezonden of die algemeen ...... Lees meer