Open Huis Repetitie Popkoor Akkoord

Popkoor Akkoord

  • 203 weergaven

Details

Woensdag 14 september 2022 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Kruisakkers 3, Elst

Nieuw seizoen, nieuwe hobby. Bevalt het zingen onder de douche je steeds minder en lijkt het je leuk om in een gezellig popkoor met een eigen live-band je nummertjes te laten horen, lees dan door!

Het eerste evenement van het nieuwe seizoen is voor Popkoor Akkoord een Open Huis Repetitie. Wij zijn voornamelijk op zoek naar nieuwe sopranen (vooral hoge) en naar tenoren en bassen, maar ook bij de alten is nog een enkele plek vrij. Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat lossen we die avond heel gemakkelijk op.

Woensdag 14 september ben je van harte welkom in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Ook onze live-band is die avond aanwezig. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond start om 19.45 uur. Op ons repertoire staan nummers als Zombie van The Cranberries, Sweet child of mine van Guns & Roses, I’m still standing van Elton John, Hotel California van The Eagles, maar ook moderne nummers zoals Shut up and dance van Walk the Moon en What a man gotta do van de Jonas Brothers.

Heb je interesse en trek je je stoute schoenen aan,of wil je eerst graag wat meer weten? Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht op het e-mailadres . Je bent die avond van harte welkom!

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Volwassenen
Waar
Gemeente Overbetuwe
Waarover
Muziek / dans / zang
Wat
Evenement / feest / markt, Voorstelling / optreden, Workshop / cursus
Geschikt voor mensen met een beperking
Nee

Over de organisator

Popkoor Akkoord
Popkoor Akkoord is een enthousiast en swingend koor uit de gemeente Overbetuwe. We zingen Engels-, Nederlands- en soms Franstalige popmuz...... Lees meer