Inspiratiebijeenkomst Gezonde Sportomgeving

Overbetuwe Beweegt

  • 312 weergaven

Details

Donderdag 24 november 2022 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Voetbalvereniging E.M.M.
Randwijk, Nederland

Bent u een sportaanbieder in de gemeente Overbetuwe? Dan draagt u uw steentje bij aan een gezond Overbetuwe. Dat vinden wij allemaal ontzettend belangrijk. Denkt u, naast de beweging van uw sporters en het plezier, ook aan het aanbod in uw kantine voor de derde helft? Chips, frituursnacks, frisdrank, alcohol horen al jaren in veel sportkantines. U kunt het aanbod een gezondere draai geven door bijvoorbeeld fruit op de bar aan te bieden en ook bruine broodjes naast de witte. Dat zijn al mooie kleine stappen om met name de jeugdleden te laten zien dat er meer keuzes zijn. Voor de clubkas kan die verbreding ook voor een hogere omzet zorgen. Vanuit Overbetuwe Beweegt, JOGG-Teamfit en IrisZorg nodigen wij u uit voor de inspiratiebijeenkomst over de gezondere sportomgeving.

Tijdens deze inspiratiebijeenkomst gaan we graag met u in gesprek over hoe we in onze gemeente gezondere sportomgevingen kunnen creëren. De thema’s alcohol, roken en voeding komen aan bod. Sportaanbieders die zich al hebben ingezet voor een gezondere kantine, geven praktische tips en delen hun ervaring. Samen hebben we genoeg kennis en kunde in huis om te zorgen voor een gezondere sportomgeving in Overbetuwe!


Heeft u na de bijeenkomst meer behoefte aan ondersteuning? 

Wij bieden u gratis ondersteuning op maat!

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar . Geef daarin aan met hoeveel personen u komt. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

Vergeet ook niet deze mail door te sturen naar leden van de kantinecommissie binnen uw organisatie.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe, Driel, Elst, Herveld - Andelst, Heteren, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk / Loenen, Valburg en Homoet, Zetten - Hemmen, Elders
Waarover
Eten / drinken, Gezondheid, Kind / jeugd / jongeren, Sport / bewegen / spel
Wat
(Netwerk)bijeenkomst, Presentatie / lezing / onderzoek
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Over de organisator

Overbetuwe Beweegt
Overbetuwe Beweegt is een platform van verschillende partners waar je terecht kan met alle vragen over sporten, bewegen en een gezonde le...... Lees meer