Kindercursisten Creatief Collectie Elst exposeren in december

Stichting Creatief Collectief Elst

  • 149 weergaven

Details

Vrijdag 9 december 2022 van 18:45 tot 20:00 uur
Afgelopen
Sociaal cultureel centrum De Wieken
Pr. Irenestraat, Elst, Nederland

De kinderen van de Kunstklas en de allerkleinste cursisten van Van klieder tot kunst exposeren op respectievelijk vrijdag 9 december en maandag 19 december hun werk. Iedereen uit Elst en ver daarbuiten, van heel jong tot stokoud, is welkom bij beide exposities in de leslokalen van Creatief Collectief Elst (Pr. Irenestraat 49 te Elst). 

Vrijdag 9 december om 18:45 uur is de officiële opening van de expositie van de Kunstklas. Om 19:15 uur worden vier kunstwerken die de kinderen gezamenlijk maakten, geveild voor een goed doel door veilingmeester Luc Corsten. De kinderen zorgen zelf voor de inrichting van de expositie en voor een groot deel de PR. Ook hebben ze zelf het doel gekozen dat ze willen steunen: het Wereld Natuur Fonds.  

Maandag 19 december tussen 16:00 en 17:00 uur sluiten de allerkleinste cursisten (5-9 jaar) van Van klieder tot kunst het semester eveneens af met een expositie en veiling.  

Voel je van harte welkom! Hoe meer kijkers, hoe leuker het is voor de kinderen. En je zult echt versteld staan van de kwaliteit van het werk dat ze afgelopen half jaar maakten. 

In januari start voor beide cursussen een nieuwe reeks lessen. Aanmelden kan via de website creatiefcollectiefelst.nl.

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Gemeente Overbetuwe, Driel, Elst, Herveld - Andelst, Heteren, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk / Loenen, Valburg en Homoet, Zetten - Hemmen, Elders
Waarover
Kind / jeugd / jongeren
Wat
Tentoonstelling
Geschikt voor mensen met een beperking
Ja

Over de organisator

Stichting Creatief Collectief Elst
Creatieve workshops en cursussenCreatief Collectief Elst (CCE) is een kleinschalig, laagdrempelig cursuscentrum waar creatieve lessen en ...... Lees meer