Op de koffie bij Popkoor Akkoord

Popkoor Akkoord

  • 169 weergaven

Details

Woensdag 29 maart 2023 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
OBS Stap voor Stap
Kruisakkers, Elst, Nederland

UITNODIGING VOOR                              

“OP DE KOFFIE BIJ AKKOORD”

 

 

Hoi, 

 

Woensdagavond 29 maart organiseert Popkoor Akkoord “Op de koffie bij Akkoord”. We nodigen jou hierbij van harte uit om dan bij ons aanwezig te zijn!

 

We maken er die avond een gezellige avond van, voor en met iedereen die het leuk vindt om te komen kijken, te luisteren en/of het misschien wel leuk vindt om met ons mee te zingen. Ook kun je die avond kennismaken met onze nieuwe dirigent Kim de Fuijk.

 

Wanneer je altijd al graag een kijkje hebt willen nemen in de keuken van een koor, is dit je kans. Na een welkomstwoordje starten we die avond met inzingen, en vervolgens zul­len de leden van Popkoor Akkoord zeven nummers ten gehore brengen. Daarna is het tijd voor pauze en kan er even (bij-)gekletst worden. Na de pauze worden er nummers gezongen waarmee we nog aan het werk zijn, zoals bijvoorbeeld een medley van Cold­play. Je kunt dan zien en mee­maken hoe onze dirigent Kim ons een nummer aanleert en hoe hier zodanig aan ge­schaafd wordt dat het nummer klaar is om uit­gevoerd te worden.

 

Vanaf 19.30 uur staat de deur van basisschool Stap voor Stap aan De Kruisakkers 3 in Elst voor je open. Ken je iemand die het leuk vindt om bij een koor te komen zingen, dan is ook hij/zij die avond van harte welkom. We zijn nog op zoek naar hoge sopranen en naar mannen, dus vooral voor hen staat de schooldeur wagenwijd open. 

 

Misschien nog goed om te vermelden dat het handig is om contant geld mee te nemen voor koffie of thee met wat lekkers (€ 1,00). Ook worden er die avond mooie tuinfakkels ver­kocht. Deze zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, ver­bonden aan Park Bredelaar. Wanneer je Popkoor Akkoord een warm hart toedraagt, is het aan het slot van de avond mogelijk om een vrijwillige financiële bijdrage te geven voor onze nieuwe show. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang.

 

In verband met onze planning vinden we het fijn wanneer je je per e-mail () aan­meldt als je aanwezig wilt zijn. Geef je daarbij door met hoeveel personen je komt? We hopen je woensdagavond 29 maart te zien. Tot dan!

 

Groetjes, 

 

dirigent, bestuur en leden Popkoor Akkoord

Dorp
Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Zetten
Voor wie
Volwassenen
Waar
Gemeente Overbetuwe
Waarover
Muziek / dans / zang
Wat
Evenement / feest / markt, Voorstelling / optreden, Workshop / cursus
Geschikt voor mensen met een beperking
Nee

Over de organisator

Popkoor Akkoord
Popkoor Akkoord is een enthousiast en swingend koor uit de gemeente Overbetuwe. We zingen Engels-, Nederlands- en soms Franstalige popmuz...... Lees meer