Menu

Nieuws:

Amateur kunstenaars gezocht voor Kunstroute in Elst

Joke Visser
17 mei 2017 , 871x gelezen

Op 23 en 24 september 2017 vindt in Elst de Kunstroute van Art Overbetuwe plaats. Op diverse locaties is van 11.00-17.00 werk te zien van kunstenaars uit de gehele Overbetuwe. Daarnaast nodigen de organisatoren óók amateurs uit om hun werk aan het publiek te tonen. Voor hen is de mooie recreatieruimte van Wervershove aan de Grote Molenstraat gereserveerd. Het is voor het eerst dat amateurs een plek in de Kunstroute krijgen. Zij worden van harte uitgenodigd om een werk in te sturen.

Of je nu full time kunstenaar bent of amateur, het plezier en ook de worsteling in het maakproces van een schilderij of beeld is voor beiden herkenbaar. Ook de voldoening die het geeft als het is gelukt om te maken wat je bedacht. Of wat spontaan ontstond en je verraste. Om die resultaten te delen met het publiek wordt de Kunstroute georganiseerd. Het thema is ‘Verbinding’. Deelnemers kunnen bij dit thema aansluiten; het is niet verplicht.

Amateurs uit de Overbetuwe melden zich voor de expositie in de recreatieruimte van Wervershove aan door voor 9 juni een foto van één werk te mailen aan info@artoverbetuwe.nl.Ook een korte beschrijving van het werk is daarbij belangrijk: titel, materiaal en afmetingen. 

Deelname aan de expositie kost € 5,00. Na inschrijving ontvangen deelnemers informatie over het brengen en halen van hun kunstwerk naar de expositieruimte.

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »