Menu

Nieuws:

Film in Theater De KiK: Biografisch drama: I, Tonya

Theater De KiK
11 februari 2019 , 83x gelezen

I, Tonya

Op donderdag 21 februari om 20:00 uur in Theater De KiK. Kaartjes €8,- incl. drankje, te reserveren via www.theaterdekik.nl


Trailer

Het waargebeurde verhaal van Olympisch kunstschaatsster en buitenbeentje Tonya Harding die in opspraak komt vanwege verwonding van haar grootste rivaal.

Kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) is een natuurtalent en niets lijkt haar selectie voor de Olympische Spelen in de weg te staan. Maar Tonya is bepaald niet van goede komaf, haar vulgaire outfits en gedrag zijn de keurige schaatswereld een doorn in het oog. Omringd door idioten, met goede én slechte bedoelingen, beraamt Tonya een plan om wraak te nemen op haar grootste concurrente: de engelachtige Nancy Kerrigan. Eén van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren… . 

Het waargebeurde I, Tonya is een hilarisch en aandoenlijk portret van een uitzonderlijk getalenteerd buitenbeentje. 

Margot Robbie schittert als de verguisde Tonya Harding, en Allison Janney zet als moeder van Tonya een filmpersonage voor de eeuwigheid neer. 

Regisseur Craig Gillespie (Lars and the Real Girl) levert met I, Tonya een uniek evenwicht tussen humor, geweld en ontroering af.”


Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »