Menu

Nieuws:

Kick off Overbetuwe Doet in Heteren

Floor Vreuls - Gemeente Overbetuwe
30 november 2017 , 641x gelezen

Bent u inwoner van Heteren kom dan op vrijdag 8 december tussen 17.00 en 20.00 uur naar de bieb in Heteren om samen de aftrap van Overbetuwe Doet in Heteren te vieren. Rond 17.30 uur is de kick-off samen met wethouder Ron van Hoeven. Dit alles met een hapje, drankje, gezelligheid en meer info over en hulp bij OverbetuweDoet.nl. Tevens inloop #HeterenSociaal en Sociaal Kernteam.

Alle huishoudens van Heteren hebben een nieuwsbrief ontvangen over Overbetuwe Doet (zie hieronder achtergrondinfo). Binnenkort ontvangen alle huishoudens een cheque twv 7,50. Deze cheque kunnen zij doneren aan een initiatief dat hen aanspreekt. Ook kunnen inwoners van Heteren zelf een initiatief aanmelden op de website www.overbetuwedoet.nl


Achtergrondinformatie 
De gemeente Overbetuwe is deze maand met Overbetuwe Doet (www.overbetuwedoet.nl) gestart: een digitaal platform dat de huidige subsidieregelingen voor maatschappelijke initiatieven van inwoners vervangt. Het doel is om het gebruik van het Fonds Maatschappelijke Initiatieven (FMI) gemakkelijker, toegankelijker en duidelijker te maken voor inwoners. Er wordt gestart met een pilot in Heteren. In april 2018 wordt de pilot geëvalueerd. Is het een succes, dan wordt het platform verder in Overbetuwe uitgerold.


Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »