OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Woon je in Driel, Randwijk, Slijk-Ewijk of Valburg? Denk vanaf maandag 27 januari mee over jouw omgeving!

  • 746 weergaven
  • 1 reactie


Driel, Randwijk, Slijk-Ewijk en Valburg hebben een nieuw bestemmingsplan nodig. In zo’n bestemmingsplan staan de afspraken over de ruimtelijke inrichting in jouw dorp. Denk aan de afspraken over reclame, maar ook hoe hoog een gebouw mag zijn en waar winkels mogen komen. Normaal gesproken stelt de gemeente zelf het bestemmingsplan op. Wij doen dit graag met onze inwoners en ondernemers, zodat het nieuwe plan zo goed mogelijk aansluit bij jullie wensen en behoeften. Denk ook mee. Laat uiterlijk 9 februari je stelling achter op OnsOverbetuwe/FlexibelBestemmen. In maart stemt iedereen op de ingestuurde ideeën.

>> Ja, ik doe mee in Driel, RandwijkSlijk-Ewijk of Valburg

Deel dit bericht!

Reacties

Jessica Van IJmeren
1 februari 2020

Het verkeer is drastisch toegenomen in de Stationstraat, Broekstraat en Woutersdijk naar de snelweg in Heteren. Woutersdijk is een drama om te rijden. Daarbij word er geen rekening gehouden met 30km zones binnen de bebouwde kom. Stationstraat en Broekstraat staan veel auto's aan de straat geparkeerd. Dit is een sluiproute naar Heteren
In de Stationstraat hebben beide zijden van de straat trottoirs, kan er aan een kant geen parkeerhavens gemaakt worden? Je denkt dat de geparkeerde auto's afremmen, maar het is dikwijls levensgevaarlijk. Mega grote vrachtwagens, tractoren met grote opleggers, motoren en auto's rijden hierdoor, maar ook de kwetsbare fietser en voetganger. Daarnaast hebben vele straten verouderd wegdek en ziet er achterhaald / armoedig uit.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.