Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtverhaal:

Waardecheques van Overbetuwe Doet (2019)

Meredith Wolff
Gepubliceerd op 13 maart 2019 , 14x gelezen

Speeltuin Elstervreugd zegt: HOERA HOERA

Het doelbedrag van € 300,- is behaald!

Hierbij willen wij graag iedereen hartelijk bedanken die zijn waardecheque van Overbetuwe Doet heeft gedoneerd aan Speeltuin Elstervreugd!

Met deze € 300,- zijn wij erg blij en kunnen de eerste stappen worden gezet. Natuurlijk is € 300,- bij lange na niet genoeg om Speeltuin Elstervreugd te realiseren, zoals wij die in gedachten hebben, maar alle beetjes helpen. Gelukkig hebben wij een lange adem en gaan er 100% voor.

Overbetuwe Doet komt in september a.s. weer met een nieuwe ronde. Ook dan zal Speeltuin Elstervreugd weer van de partij zijn. Kunnen wij op u rekenen?

Update!!
Notarissenkantoor Elst heeft ons inmiddels laten weten dat ze Speeltuin Elstervreugd een super initiatief vinden en daarom kosteloos haar medewerking wil verlenen. Wij zijn de notarissen Han Castrop en Evert Oldenburger zeer dankbaar voor dit genereuze aanbod.

Tot slot:

Wij zijn nog steeds op zoek naar aanpakkers die zich bij ons willen aansluiten. U moet wel affiniteit hebben met kinderen, speeltuinen en iets voor Elst willen betekenen. Twijfelt u? Niet doen! Wij zullen samen met u bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uw aandeel mag groot of klein zijn. Voor meer informatie kunt u mailen naar: speeltuinelstervreugd@gmail.com.

Met vriendelijke groet,
Ron Hebben
Tim Timmer
Kristel Schuiling
Meredith Wolff

ReactiesBekijk alle verhalen in je buurt »