Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Justin van Baal

Over Justin

Buurt pluspunten
Slijk-Ewijk is een geweldig dorp(je) om rustig te wonen. Je krijgt met buurtbewoners snel contact en ontmoet elkaar regelmatig op straat, thuis of bijvoorbeeld in het gezellige dorpshuis dat we hebben, een goede plek om gezellig een kopje koffie, biertje of iets anders te drinken en te kletsen over van alles en nog wat. Het echte karakter van Slijk-Ewijk is de gezelligheid en leuke mensen om je heen. Ik ga regelmatig naar het dorpshuis, dat is het centrum van Slijk-Ewijk waar veel mensen uit het dorp bij elkaar komen.
Werk
Ik werk bij Linge Hotel Elst. Dit is mijn (bij)baan naast de studie die ik volgde, momenteel ben ik opzoek naar een baan in het onderwijs. Tevens zou ik het ook leuk vinden om als vertegenwoordiger aan de slag te gaan bij bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij.
Vrije tijd
Mijn privé leven is soms erg druk. Ik ben secretaris van het dorpshuisbestuur, lid van de Oranjevereniging, lid van de visclub en gooi regelmatig een pijltje of stoot een balletje op het biljart. Al deze activiteiten spelen zich af in het dorpshuis van Slijk-Ewijk. Mijn hobby naast het verenigingsleven is mijn passie voor het automerk Volvo.

Groepen & bedrijven

Justin is nog niet betrokken bij groepen of bedrijven.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.