OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Wilma Drager-Visee (Alzheimer Café Overbetuwe)

Over Wilma

Buurt pluspunten
Ik vind het heerlijk om te wonen onder 'de rook' van twee grote steden, terwijl ik de hoek om kan fietsen en kan genieten van de Linge en de fruitbomen! Park Lingezegen vind ik dan ook een enorme aanwinst! De gemeente Overbetuwe biedt steeds meer en betere faciliteiten, terwijl het gevoel van vrijheid behouden blijft.
Werk
Voor de KNZB geef ik op dit moment borstcrawltrainingen aan volwassenen, maar ik ben druk op zoek naar een leuke nieuwe baan. Communicatie, sales, advies, organisatie en netwerken zijn items die ik graag wil terugvinden in mijn nieuwe job!
Vrije tijd
Naast mijn PR-activiteiten voor het Alzheimer Café Overbetuwe luister ik graag naar muziek en bezoek ik regelmatig concerten. Ook ben ik dol op lezen, fietsen en zwemmen, terwijl je me regelmatig aantreft in Sportcentrum De Studio. Natuurlijk spreek ik ook graag af met familie en vrienden en besteed ik voldoende tijd aan de zorg voor mijn 95-jarige moeder.

Pagina's

Berichten van Wilma

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.