Inschrijven


Wat? - Inschrijven

Inschrijven doe je met naam, adres en e-mailadres. Hiervan zal alleen je naam zichtbaar zijn voor andere gebruikers. 

Het adres is bepalend voor de gegevens die je in de buurtmail ontvangt. Je kan namelijk een radius instellen vanaf je huisadres, het adres wat je in je profiel hebt opgenomen, voor de informatie die je wilt ontvangen. 

Hoe? - De stappen

Rechts onder de headerfoto op de homepagina zijn twee knoppen: 

Oranje: 'Inloggen' en Blauw: 'Schrijf je in'.

Klik op 'Schrijf je in'.

Je kan 'Snel inschrijven met Facebook'. Daarvoor klik je op de desbetreffende knop en volg de aangegeven stappen.

Wil je je Facebook-account niet koppelen dan vul je nu je gegevens in:

Bedrijfsnaam: Dit is optioneel en alleen van belang als je meteen ook een profielpagina aan wilt maken voor je organisatie (stichting, vereniging, bedrijf).

Check of de organisatie wellicht al vermeld staat om dubbelingen te voorkomen. Bij twijfel mail dan aan contact@onsoverbetuwe.nl we kijken graag met je mee. Je kan later nog op elk moment een organisatiepagina aan maken.

Voornaam, achternaam: je voor- en je achternaam

Emailadres: Geef hier het emailadres aan waarop je de buurtmail wilt ontvangen. 

Thuisadres: Bij een persoonlijk profiel is dit het adres waar je woont. Maak je een beheerdersprofiel aan voor je organisatie kun je ook ervoor kiezen om hier het adres van de organisatie in te vullen. 

'Ik ben geen robot': vink dit aan.

'Ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken......... ': vink dit ook aan

Klik op 'Inschrijving afronden'.

Gefeliciteerd! Je bent nu ingeschreven op onsoverbetuwe.nl. Je ontvangt nu de wekelijkse buurtmail en je kan zelf iets plaatsen.

Je kan op elk moment je profiel nog verder vullen: Om elkaar te leren kennen is er ruimte voor een tekst(je), waarin je kunt laten weten wat je leuk vind aan je buurt, wat voor werk je doet of iets anders waarmee je iets over jezelf vertelt.  Je profiel is compleet als je er een foto in opneemt.

Is deze omschrijving helder en volledig? Mis je iets? Is er iets veranderd of heb je een andere op- of aanmerkingen, mail dan naar contact@onsoverbetuwe.nl

Dank je wel.

Hartelijke groet

De buurtverbinders