Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Vrijwilliger gezocht met (beginnende) dementie voor in de moestuin bij Landerij de Park

15 mei 2019


Pilotproject Dementie: leuk en zinvol vrijwilligerswerk
Landerij de Park (LDP) biedt een werkplek in de kas/moestuin aan voor een persoon met beginnende dementie. Diegene werkt een vast dagdeel mee in de moestuin onder begeleiding van een medewerk(st)er van LDP. Heb je zelf beginnende dementie of ken je iemand met dementie die dit leuk zou vinden? Laat het me weten!

De functie
De inhoud van de functie is afhankelijk van de zelfredzaamheid en interesses van de persoon die komt werken. De werkzaamheden zullen dan ook volledig aangepast worden aan de mogelijkheden en talenten van de kandidaat. Denk hierbij aan zaaien, oogsten en alles wat er verder bij komt om de tuin en kas te onderhouden. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische principes en inzichten uit de permacultuur. In ieder geval is interesse hebben in - en enthousiast zijn over tuinieren vereist, ervaring met werken in een moestuin, kas en/of siertuin is wenselijk.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.