Menu

Nieuws:

Nieuwjaarstoespraak 2 januari

Christine Koch-Zeh, (buurtverbinders overbetuwe)
8 december 2017

Nieuwjaarsontmoeting ‘Waar bent u trots op?’

Waar bent u trots op?
 We wonen, leven en werken in een prachtige gemeente. Er gebeuren mooie dingen in Overbetuwe. Initiatieven uit de gemeenschap waar ik trots op ben, en waar ik graag over vertel. Maar ik hoor graag óók waar ú trots op bent! 

...

 Ik nodig u daarom niet alleen van harte uit voor de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe op dinsdag 2 januari 2018, maar óók om mij voorafgaand te mailen waar u trots op bent in Overbetuwe. Dat kan van alles zijn: mensen, gebeurtenissen, initiatieven, gebouwen, bedrijven, plaatsen.  Ik ontvang uw korte bericht, foto of kort filmpje graag via nieuwjaarsontmoeting2018@overbetuwe.nl   

 De nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Overbetuwe vindt plaats op dinsdag 2 januari 2018, van 19.00 tot 21.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Elst. 

 Om 20.00 uur houd ik mijn nieuwjaarstoespraak met als thema waar wij als Overbetuwe trots op zijn. Hierbij maak ik gebruik van input die ik ontvangen heb van inwoners en organisaties uit Overbetuwe. 

 Aansluitend aan mijn toespraak reik ik de vrijwilligersprijs ‘Het Toonbeeld’ uit aan de vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar. 

 Graag tot ziens op 2 januari in het gemeentehuis van Overbetuwe!

 Namens het gemeentebestuur wens ik u mooie en gezellige feestdagen en een
 voorspoedig 2018 toe!

 Met vriendelijke groet,


 Toon van Asseldonk
 Burgemeester Gemeente Overbetuwe

bron: facebook Gemeente Overbetuwe

Reacties