Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

Introductiecursus Ontspannen en loslaten

Petra Swart, (Centrum Sprankel)
21 november 2017 , 3x gelezen

Vind je het moeilijk om aan het einde van de dag alles los te laten wat je die dag hebt meegemaakt? Zit je hoofd vaak heel erg vol en lukt het je maar niet om die malende gedachtestroom te stoppen? Voelt je lichaam vaak gespannen aan? Dan is de introductiecursus ‘Ontspannen en loslaten’ iets voor jou.

Inhoud

In een korte cursus van 3 avonden leer je om uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam. Door middel van diverse oefeningen breng je je hoofd tot rust en leer je om de prikkels die je gedurende de dag opdoet weer los te laten. Elke cursusavond bestaat uit 3 onderdelen. Je doet ontspannende yoga-oefeningen, meditatie- en mindfulnessoefeningen en oefeningen uit het energetisch lichaamswerk. Hiermee krijg je een heleboel basistechnieken aangereikt waarmee je zelf thuis verder kunt.

Praktische informatie

  • Datum: maandagavond 15, 22 en 29 januari
  • Tijd: 19.30 tot 20.30 uur
  • Plaats: Cultureel Centrum De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst.

Je investering voor deze cursus is 35 euro incl. btw.

Bonus: voor deze prijs ontvang je óók twee mp3-bestanden, die je thuis kunt gebruiken om te ontspannen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze cursus door een e-mail te sturen naar info@centrumsprankel.nl. Vermeld hierbij je naam en telefoonnummer en vermeld dat je je wilt aanmelden voor de cursus ‘Ontspannen en loslaten’. Ik zal je daarna zo snel mogelijk laten weten hoe je het inschrijfgeld kunt voldoen. Zodra je betaling binnen is, is je inschrijving definitief. Let op: door je in te schrijven voor deze cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen!

Vragen?

Wil je eerst nog wat meer informatie voordat je je inschrijft? Neem dan gerust contact met me op.

Reacties