Menu

Nieuws:

update kwartier maken in de gemeente

martijn gerritsen, (kwartiermaker overbetuwe)
12 februari 2018 , 7x gelezen

een update over de vorderingen met het project "kwartiermaken


Beste buurtbewoners van gemeente Over Betuwe,


een aantal weken geleden zijn we begonnen met het opstarten van dit nieuwe project binnen de gemeente. we zijn er in geslaagd een jong en ervaren team samen te stellen, allen zijn we zeer gedreven en ervaren op het gebied van zorg en welzijn.

In eerste instantie richten we op personen die al hulp krijgen aangeboden van het RIBW, of een andere gemeentelijke zorg instelling. Vaak komen deze mensen nieuw binnen een dorp of gemeente, en vallen ze soms letterlijk in een groot gat. Met onze kennis en ervaring proberen we samen met de persoon in kwestie een goede, en vooral duurzame start te maken en ze te laten thuis voelen op hun nieuwe woonplek. ook op het gebied van ontspanning en het ontplooien van een hobby of passie kunnen wij gerichte hulp bieden. zo zijn we al actief met wandelclubjes, en creatieve mogelijkheden.


de komende tijd proberen we ons team uit te breiden, en mogelijk kunnen we dan ook mensen die geen hulp krijgen van een instelling ook bij ons terecht voor hulpvragen in welke vorm dan ook!!


We werken hard aan een sociale en duurzame maatschappij voor iedereen !


groeten van Martijn Gerritsen


martijn.kwartiermaker@gmail.com

Reacties