Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Activiteit:

Open repetitieavond voor bassen, tenoren en sopranen

Geplaatst door: Popkoor Akkoord (Popkoor Akkoord)
Begint op: woensdag, 10 januari 2018 om 19:45
Eindigt op: woensdag, 10 januari 2018 om 22:00
Locatie: Kruisakkers 3, Elst, Nederland

De theatershow ‘Hoezo helden?’ vanPopkoor Akkoord zorgde twee keer voor een uitverkocht Posttheater. Tenoren, bassen en sopranen die dromen van schitteren op een podium zijn welkom tijdens de open repetitie in Elst op woensdag 10 januari2018.

 Popkoor Akkoord uit Overbetuwe heeft 45 leden, verdeeld over zes stemgroepen enwordt begeleid door een eigen live-band. Het koor verzorgt gedurende het hele jaar optredens op diverse podia en pakt eens in de paar jaar groots uit met een theaterconcert. Christien Romp, alt en lid van de pr-commissie: “Het is fantastisch om twee keer voor een uitverkochte zaal te laten zien en horen waar je samen gedurende anderhalf jaar zo hard en met zoveel plezier aan gewerkt hebt. Ik heb vanaf de eerste tonen van de première van ‘Hoezo helden?’ tot en met de laatste staande ovatie intens genoten en regelmatig kippenvel gehad.” 

Akkoord repeteert elke woensdagavond in basisschool Stap voor Stap in Elst. Tijdens de open repetitie van 10 januari aanstaande zijn bassen, tenoren en sopranen van 19.45 tot 22.00 uur van harte welkom om te komen kijken, luisteren en mee te zingen. En kippenvel te krijgen.  We starten die avond met ons nieuwe nummer: Shape of you van Ed Sheeran.

 Meerinformatie over (het aanmelden voor) de open repetitie van Popkoor Akkoord is te vinden op www.popkoor-akkoord.nl

Bekijk alle activiteiten in de buurt »