Workshop Engelen Basis Kennis

Praktijk Nirwana- Engelenpad

  • 342 weergaven

Details

Zaterdag 25 mei 2019 van 10:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
Grote Kamp 22a
Elst, Nederland
Op deze Engelen Basis Kennis dag kom je te weten en ga je ervaren hoe de Engelen met je willen samenwerken.
Het is een dag die voor iedereen bedoeld is die spiritueel wilt groeien. Je bent van harte welkom als je nog niets weet van de Engelen maar ook de mensen die al veel gelezen hebben over de Engelen of er al mee werken maar willen leren om een betere communicatie te kunnen krijgen met de Engelen.
Wij ontzenuwen de dogma’s over de Engelen, die al eeuwen bestaan om je de mogelijkheid te geven op een eenvoudige maar zuivere manier in contact te komen met je Engelen.
Heel veel mensen denken nog dat je speciale gave moet hebben om met de Engelen in contact te kunnen staan en dat je dit met je geboorte hebt meegekregen. Gedeeltelijk is dit waar want iedereen heeft de gave mee gekregen om te kunnen communiceren met de Engelen.
Alleen hoe doe je dit dan op een zuivere manier? Iedereen is in bezit van Heldere Kanalen zoals; heldervoelendheid, helderwetendheid, helderhorendheid of helderziendheid.
De Engelen werken graag hierop om zo in contact te kunnen zijn met hun mens.                
Samen ga je ontdekken hoe de Engelen werken met jou en door jou als doorgeefluik.
Bij elk Heldere Kanaal werken de Engelen met tekens, deze worden besproken om zo het contact te verbeteren tussen je Engelen.
Ook gaan we het hebben over het verschil tussen de Beschermengelen, Aartsengelen, Verlichte Meesters, Gidsen en Overleden Dierbaren Personen.
Je krijgt inzichten over je heldere kanalen waar op altijd al, de Engelen continue met jou aan het communiceren zijn.
 
Doordat je deze dag verschillende oefeningen en technieken aangeboden krijgt kun je er gelijk thuis mee aan de slag gaan.
Het is heel fijn om de energie van de Engelen te ervaren. Juist in een groep doe je veel ervaring op om de energie en de trilling van de Engelen meer te kunnen gaan voelen dan dat je het alleen doet. De energie van de Engelen vermenigvuldigt zich in plaats van dat het zich optelt.
Zo ervaar je beter hoe Engelenenergie bij je binnen komt.
Kijk op: https://engelenpad.nl/engelen-basis-kennis/
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waar
Elst
Waarover
Religie / spiritueel
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Praktijk Nirwana- Engelenpad
Hallo Ik ben Elian Besselink en werk al jaren met heel veel plezier in mijn eigen praktijk.Mijn cliënten behandel ik vanuit een holistisc...... Lees meer