Menu

Theater De Kik

Wie zijn wij?

Stichting Theater De KiK heeft als doel het organiseren van professionele theatervoorstellingen en films voor een breed publiek en het bevorderen van cultuurbeleving in de gemeente Overbetuwe. De voorstellingen en filmvertoningen worden gehouden in de theaterzaal van de KultuurKlup in Elst. In de KultuurKlup zijn tevens gevestigd Muziekschool All Music en De Balletboetiek. Op de eerste verdieping bevindt zich een theaterzaal met een vlakke vloer en een tribune met ruimte voor 138 bezoekers. Deze zaal wordt door Stichting Theater De KiK gehuurd. Op de begane grond is het KultuurKafé waar de bezoekers een drankje kunnen drinken en gezellig napraten over de voorstelling. Op deze manier wordt in de gemeente Overbetuwe een ontmoetingsplek gecreëerd waar mensen met elkaar kunst en cultuur beleven. 

  

Voorstellingen voor iedereen

De programmering van Theater De KiK heeft een 'voor-elk-wat-wils' karakter. Voorstellingen in elk genre zijn te zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld toneel, cabaret en muziektheater en films.   

     

Achtste groepers huilen niet  

                         

                        Jochen Otten 

Speciaal voor kinderen worden er voorstellingen georganiseerd die aansluiten bij hun belevingswereld en hun fantasie prikkelen. Voor de wat oudere jeugd is cabaret een geliefd genre. Op het gebied van muziek is er in onze programmering ook voldoende aansprekend aanbod.


voor meer informatie zoals het Programma, de Agenda, Theater huren, vrienden worden: http://theaterdekik.nl/


 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.