Menu

Hulp geboden:

Gratis spullen, hulp en advies voor jouw vereniging, stichting o


Klik en ga naar de volgende stap.

Heb jij nog (gratis) spullen, hulp of advies nodig voor jouw stichting of vereniging? Dien dan een aanvraag in via de website van de Oost-Betuwse Uitdaging! Op dinsdag 22 mei is er weer een matchgroepoverleg. In het matchgroepoverleg bespreken de matchmakers van de Oost-Betuwse Uitdaging alle aanvragen van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Zij zoeken vervolgens binnen hun netwerk naar een ondernemer die jou kan helpen bij je vraag. Niet door geld te geven maar door jouw vraag gratis in te vullen. Voor jou een laagdrempelige manier om hulp te vragen en vaak effectiever doordat de matchmakers voor jou het eerste contact leggen.

Meld je aanvraag aan via de website van de Oost-Betuwse Uitdaging: http://oostbetuwseuitdaging.nl/vraag-aanbod/aanvraag-indienen/. Wie gingen je al voor? We hebben ook een paar mooie voorbeelden van geslaagde matches op een rijtje gezet voor je: http://oostbetuwseuitdaging.nl/gratis-spullen-hulp-en-advies-vereniging/.

De Oost-Betuwse Uitdaging helpt stichtingen, verenigingen en buurtinitiatieven om hun eigen uitdagingen te realiseren. Wij zetten ons eigen netwerk in om matches te maken waarbij ondernemers en bedrijven jou (kosteloos) helpen.

Bekijk al het hulpaanbod uit je buurt »