Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
30-11-2017
Hulp
Wij zoeken iemand die wil helpen met het onderhouden van onze website. Concreet betekent dit eens per twee weken de website controleren en aanvullen met nieuwe informatie.
20-11-2017
Spullen
Wie kan plastic doppen voor me sparen?
19-11-2017
Spullen
Ik ben namens mijn moeder op zoek naar leuke gratis legpuzzels met moderne afbeelding van bloemen of dieren. 1000 stukjes. liefst Ravensburger/jumbo ivm goede duidelijke stukjes om mee te puzzelen, anderen vaak te lastig omdat ze op meer plekken lijken te passen.
06-11-2017
Spullen
Op 15 november 2017 organiseert de Oost-Betuwse Uitdaging een verwendag voor minima gezinnen uit de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Op deze dag worden zij in het zonnetje gezet in Valburg met behulp van vrijwillige maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven en ondernemers uit onze regio. Voor deze dag zijn we nog dringend op zoek naar taxibedrijven, busmaatschappijen of andere vervoerders om de gezinnen vanuit enkele plaatsen in de regio te vervoeren naar Valburg.
03-11-2017
Hulp
Hoe zou het kerkgebouw specifiek het kerkgebouw van PG-Elst breeder gebruikt kunnen worden?
26-10-2017
Overig
Om de digitale dienstverlening van gemeente Overbetuwe te verbeteren ben ik bezig met het ontwerpen van een gedeelte van de website van gemeente Overbetuwe. Ik ben op zoek naar inwoners van gemeente Overbetuwe die mij willen helpen met het testen van een nieuw ontwerp en het bepalen van informatie die belangrijk is om op de website terug te vinden. De testmomenten zullen op maandag 6 november om 17:30u, en dinsdag 7 november om 18u plaatsvinden in het gemeentehuis in Elst (Mocht u interesse hebben maar niet op een van deze data beschikbaar zijn, schroom niet om alsnog contact op te nemen). Ervaring in computergebruik is niet noodzakelijk!
15-10-2017
Spullen
Een houten bank, of bankje, waar we even pauze kunnen nemen tijdens het werk
Pagina's (1): 1