Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
04-12-2018
Hulp
De SGO gaat vanaf januari 2019 langs de route van de vierdaagse in de Overbetuwe de bestaande rolstoeltoiletten inventariseren. Wáár zijn ze, voldoen ze aan de richtlijnen, zijn ze open op dinsdag, en zijn rolstoelers welkom? Zijn er bewoners (langs de route) die hun rolstoeltoilet beschikbaar willen stellen. Of zijn kantoren, praktijken van huisartsen etc, scholen bereid hier aan mee te werken? Ism de gemeente zal de lijst tijdig gepubliceerd worden. Wie helpt ons daarbij? neem contact op met ons: redactie@sgo-overbetuwe.nl
27-11-2018
Spullen
OPROEP: Wie heeft er restjes katoen en wol in wit, crème of beige voor ons breiproject DRAADKRACHT. We halen het garen graag bij je op of lever het af in het atelier van Ellis Schoonhoven (06 55 81 61 41) aan de Postweg 50 te Nijmegen. Onze dank is groot.
26-11-2018
Hulp
Het Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als voorzitter ben je het aanspreekpunt in Overbetuwe voor diverse instanties. Er is één maal per 4 á 6 weken een vergadering met het Dagelijks Bestuur en 4 maal per jaar vergader je met de Raad van Advies. Lijkt het jou iets om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers te zorgen dat de hulpvragen die binnenkomen bij het Knooppunt tot een goed einde te brengen? Reageer dan snel en stuur een bericht naar secretaris@mantelzorgoverbetuwe.nl wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.
Pagina's (1): 1