Onsoverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

Doelstelling van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid is het verwezenlijken en in standhouden van een goede bibliotheekvoorziening in de gemeenten Lingewaard, Millingen aan de Rijn, Overbetuwe, Beuningen, Berg & Dal, Heumen en Nijmegen, ten dienste van alle inwoners, ongeacht hun levens- en wereldbeschouwing. Als goede bibliotheekvoorziening stelt de OBGZ haar collectie van boeken, dagbladen periodieken, audiovisuele en digitale materialen, welke actueel zijn en representatief voor het culturele veld, ter beschikking aan alle inwoners van de betreffende gemeenten.

Je kan in de bibliotheek niet alleen boeken uitlenen, maar ook gebruik maken van de computers en cursussen en workshops volgen.

Groepen en organisaties

Bibliotheek Gelderland Zuid, vestiging Elst
Winkel, Media
Doelstelling van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid is het verwezenlijken en in standhouden van een goede bibliotheekvoorziening in 7 gemeenten, waaronder Overbetuwe, ten dienste van alle inwoners, ongeacht hun levens- en wereldbeschouwing. Als goede bibliotheekvoorziening stelt de OBGZ haar collectie van boeken, dagbladen periodieken, audiovisuele en digitale materialen, welke actueel zijn en representatief voor het culturele veld, ter beschikking aan alle inwoners van de betreffende gemeenten. Je kan in de bibliotheek niet alleen boeken en andere media lenen, maar ook gebruik maken van de computers en deelnemen aan activiteiten en cursussen en workshops volgen.
Iedere donderdag opent de Bibliotheek aan het Europaplein in Elst van 10 tot 12 uur de deuren voor het ontmoetingsproject ‘Huiskamer van Elst’. Iedereen is van harte welkom en kan een bezoek aan de markt en het centrum combineren met een bezoek aan ‘De Huiskamer van Elst’. Toegang is uiteraard gratis en het eerste kopje koffie of thee wordt aangeboden. Er is altijd ruimte voor een goed gesprek, maar ook kan er een krantje of tijdschrift worden gelezen. De Huiskamer van Elst is een initiatief van de gezamenlijke Elster Wijkplatforms.

Berichten