Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Harde tikken voor Sethone

Tafeltennisvereniging Sethone
8 oktober 2017 , 204x gelezen

DODEWAARD - Begin oktober speelden Sethone 1 en 3 uit in Wamel tegen Tik Hard. Beide teams kregen weinig kans en leden duidelijke nederlagen. Beter nieuws kwam er uit Renkum, waar het tweede team een zwaar bevochten overwinning tegen Kracht en Vriendschap wist te behalen.

Sethone 1 ging met 3-7 onderuit tegen het tweede team van de spelers uit het land van Maas en Waal. Grote man aan Dodewaardse zijde was opnieuw Robert van de Weetering. Met een persoonlijke score van 75% staat hij inmiddels vijfde in de persoonlijke ranglijst van poule D van de derde klasse, maar met twee medespelers  die juist in de onderste regionen staan, is het nu al duidelijk dat handhaving uitermate lastig zal worden.

In de vijfde klasse maakt Sethone 2 de dienst uit. In de lastige uitwedstrijd tegen Kracht en Vriendschap werd het vierde team nipt verslagen en daarmee  de koppositie verstevigd. Maarten van de Ven en Henk van Holland zijn de grootste puntenmachines. Maarten van de Ven won tot nu toe al zijn enkelspelen, Henk van Holland verloor pas één keer.

Het derde team leverde strijd tegen Tik Hard 4. Bijna alle partijen vergden vier of vijf games. Hoewel Henk Dorussen zijn team verrassend op voorsprong zetten, tikten de thuisspelers vervolgens punt na punt binnen. Uiteindelijk won Henk Dorussen twee partijen en bleven Richard Wierbos en Jan Schaap puntloos.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »