Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Markante Mensen

Yvonne Van Eldonk
12 september 2017 , 305x gelezen

Stukjes schrijven voor deze site?

Er komt een berichtje voorbij op facebook van OnsOverbetuwe.nl. Dat ze iemand zoeken die het leuk vindt met enige regelmaat stukjes te schrijven voor deze site. Dat wil ik wel. Dus heb ik me gemeld bij Marjon van Klaveren, buurtverbinder van Elst-Noord. Meteen een afspraak gemaakt: ja, ik deel haar gedrevenheid: het belang mensen met elkaar in contact te brengen via (in dit geval) een digitaal marktplein.

Heel belangrijk: toegang tot nieuws uit je wijk, weten wat er gebeurt, verhalen uit de buurt. Maar ook: hulp aan elkaar, wie biedt het aan en wie heeft het nodig? Goederen en diensten voor elkaar, mensen de mogelijkheid geven in hun buurt daarover met elkaar in contact te treden. Dat komt de leefbaarheid van een buurt en een dorp ten goede! En daar heeft iedereen belang bij denk ik zo.

Na overleg met Marjon en Christine Zeh (buurtverbinder van Elst-Oost) ga ik interviews houden met markante mensen in onze dorpen. Met mensen die een dorp of buurt 'een gezicht' geven door de manier waarop ze in het leven staan. Dus de komende maanden kunt u deze interviews hier lezen. Na de mooie dorpsverhalen van Klaske Bakker zal ik mijn best doen iets interessants voor u te posten.

Yvonne van Eldonk

Reacties

Merijn 18 september 2017
Hoi Yvonne, wat leuk. Ik ga ze met belangstelling lezen :!
Bekijk al het nieuws uit je buurt »