Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Opening unieke nieuwe dagbesteding Philadelphia

Carla Hofman (Dagbesteding buitenplaats de Grote Bredelaar Stichting Philadelphia)
8 oktober 2017 , 179x gelezen

Stichting Philadelphia is gestart met een nieuw en uniek aanbod van dagbesteding aan de Breedlersestraat 7 op Buitenplaats De Grote Bredelaar in Elst. 

Deze dagbesteding bevindt zich op een unieke landelijk gelegen plek in Elst en biedt een volwaardige werkplek aan mensen met een verstandelijke beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Helemaal meetellen en nodig zijn in het proces van het bedrijf! De deelnemers aan de dagbesteding zullen met de verschillende partners op Buitenplaats de Grote Bredelaar gaan samenwerken, zoals Stichting Park Bredelaar, Geitenboerderij en Camping De Grote Bredelaar, De Buitenkok, De Goesterij, Rembert en de gemeente Overbetuwe. Door onze krachten te bundelen kunnen wij een breed aanbod van activiteiten en werkzaamheden bieden.

Zondag 15 oktober zullen wij om 14.00 uur onze dagbestedingslocatie ‘Buitenplaats De Grote Bredelaar’ feestelijk openen tijdens het jaarlijkse herfstfeest dat wordt georganiseerd door Park Bredelaar. Het herfstfeest is van 12.00 uur tot 17.00 uur. Het beloofd weer een mooi feest te worden met vele herfstactiviteiten als pompoen snijden, kaarsen dompelen, lammetjes knuffelen, stroopwafels bakken en nog veel meer. Voor jong en oud is er van alles te zien, doen, eten en beleven.

Wil jij graag bij ons werken? Of wil je eerst een kijkje nemen op deze locatie? Neem dan contact op met Carla Hofman, te bereiken op 06-11216784

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »