Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Sethone 3 haalt op haar na perfecte score

Tafeltennisvereniging Sethone
12 maart 2018 , 401x gelezen

DODEWAARD – De afgelopen week kwam Sethone 3 als enige van de seniorenteams in actie. De wetenschap dat alle ogen op hen gericht waren, bracht het beste naar boven. De studenten van De Stuiterd uit Wageningen hielden slechts één punt in eigen huis.

De mannen uit Dodewaard gingen direct furieus van start. Henk Dorussen en Richard Wierbos zorgden voor een comfortabele voorsprong. Bij de senioren debuterend jeugdspeler Lennard Kraaijeveld kon zonder druk zijn eerste overwinning bij de senioren bijschrijven. De beide ervaren spelers van het eerste uur verdubbelden via het dubbelspel en twee gewonnen enkelspelen de voorsprong naar 0-6. De winst was dus al binnen. Vervolgens verdubbelde Lennard Kraaijeveld zijn aantal winstpartijen bij de senioren. Een maximale overwinning begon zich af te tekenen.
 Dat gebeurde uiteindelijk toch niet. De thuisploeg wist ternauwernood een puntje te pakken, door in vier games de voormalig jeugdspeler te kloppen.
 Het licht ging vervolgens geheel uit bij de Wageningers. Bij een 1-8 achterstand kreeg de laatste Wageningse het te kwaad, waardoor alle strijdlust wegvloeide. Richard Wierbos besloot zo rustig mogelijk te spelen, maar zag zijn tegenstander in drie games toch slechts zes punten maken.

Dankzij deze grote score klimt Sethone 3 naar een voorlopige derde plaats in de tussenstand.

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »