Doe je ook mee?


Online Dorpsplein

Onsoverbetuwe.nl biedt als online dorpsplein heel veel mogelijkheden. Het is een interactieve website, van en voor en door bewoners waarmee je elkaar op een leuke en ongedwongen manier kunt ontmoeten, elkaar kan helpen of iets kan delen. Alle informatie op deze website is gratis en vrij opvraagbaar voor iedereen uit Overbetuwe. Je kunt zelf nieuwsberichten, artikelen, foto's, filmpjes en activiteiten op de site zetten. En wie weet, kun je iemand de helpende hand bieden. Je kunt ook hulp vragen: voor jezelf of voor het organiseren van een buurtbarbeque of andere activiteit in je wijk.

Je kan alles bekijken zonder je aan te melden. Kijk gerust een beetje rond.


De mogelijkheden van OnsOverbetuwe

Op de voorpagina zie je een overzicht van wat er in je buurt allemaal te vinden is. Je ziet bijvoorbeeld of iemand hulp nodig heeft of aanbiedt en je kan in de agenda kijken wat er allemaal te doen is. Het is heel makkelijk om zelf dingen en hulp bij 'elkaar helpen' aan te bieden of te zoeken, activiteiten op de agenda te plaatsen of een dienst / verkoop per prikbordadvertentie bekend te maken. Iedereen mag buurtfoto’s, buurtfilmpjes en buurtverhalen plaatsen en ook buurtverbeteringen kun je hier aangeven. Schrijf gewoon je eigen bericht. 

 

Nieuwsbrief en meedoen

Je kan alles bekijken zonder je aan te melden. Via de nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van alle activiteiten en ontwikkelingen op OnsOverbetuwe.nl. De nieuwsbrief wordt wekelijks op de vrijdagavond verzonden. 

Je kan meedoen door een profiel aan te maken en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Actief meedoen kan ook. Door bijvoorbeeld te reageren op berichten van anderen, zelf berichten schrijven, lid worden van een pagina of een eigen pagina aan te maken rondom een thema.
 

OnsOverbetuwe is ook interessant voor clubs, verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven

Iedereen die een profiel heeft aangemaakt kan ook een pagina aanmaken. Rondom een bepaald thema of hobby, als club of vereniging, als wijk- of dorpsraad, maatschappelijke organisatie of bedrijf. Iedereen mag deel uitmaken van deze online-community.

 

Welke vragen heb je?
Voor meer vragen over de functies en het aanmelden, kun je kijken op de pagina Veelgestelde Vragen. Ook kun je via een digitaal formulier contact met ons opnemen.

 

Welkom

Op Onsoverbetuwe kun je veel zien zonder je aan te melden. Maar als je echt wil meedoen, maak je gratis een eigen profiel aan. Je kunt dan de nieuwsbrief ontvangen, persoonlijke berichten maken en reageren. Een profiel aanmaken gaat heel makkelijk via de blauwe knop rechtsboven: ‘Schrijf je in’. Voor een veilige omgeving, ook online, gelden voor ons belangrijke waarden zoals vertrouwen, betrokkenheid met elkaar en plezier. Meer daarover lees je in de spelregels

 

Welkom op het online-dorpsplein OnsOverbetuwe!