Nuttige adressen


Sociaal Team Overbetuwe:
Inwoners van Overbetuwe kunnen bij het Sociaal Team Overbetuwe terecht met vragen over heel veel onderwerpen, ook tijdens de coronacrisis. We bieden een luisterend oor of frisse kijk op de situatie als u zorgen heeft.

De spreekuren van het Sociaal Team Overbetuwe komen tot nader bericht te vervallen. Inwoners met een vraag voor het Sociaal Team spreken we telefonisch. Tijdens dit gesprek bepalen we samen of de vraag telefonisch opgepakt kan worden of dat het nodig is om een ‘keukentafelgesprek’ in te plannen. Heeft u een vraag aan het Sociaal Team, neem dan contact op via 14 0481.
naar de website met meer informatie

Mediation

HG-nus Mediation

Herveld-Andelst

overzicht: apotheek, consultatiebureau, dierenkliniek, dorpsbelangen, fysiotherapie, gemeente, huisartsen, milieustraat, politie, post, sociaal kernteam, steunpunt mantelzorg, tandartsen, thuiszorg, trombosedienst, verpleeghuis, zalencentrum, ziekenhuizen, zonnebloem


Wanneer het weer ernaar is vind je hier locaties door heel Nederland
Natuurijs – Waar kan ik schaatsen ? Door Erik Ekkel

Is deze omschrijving helder en volledig? Mis je iets? Is er iets veranderd of heb je een andere op- of aanmerkingen, mail dan naar contact@onsoverbetuwe.nl. 

Dank je wel.

Hartelijke groet
De buurtverbinders