OnsOverbetuwe.nl

Inloggen of inschrijven

Advies over verduurzaming van de woning en financieringsmogelijkheden energiebesparende maatregelen

31 juli 2019


In 2050 worden alle woningen in Nederland duurzaam verwarmd. Dus met betere isolatie, duurzame warmtebronnen en zonder aardgas. Iedereen kan in de komende dertig jaar de overgang maken. Daarbij zijn zorgvuldigheid en betaalbaarheid belangrijker dan snelheid. We hebben de tijd, daarom kan iedereen aan de slag op de logische momenten: bijvoorbeeld het moment dat u gaat verhuizen, uw huis toe is aan renovatie of als u gaat verbouwen. U bespaart dan direct op uw energierekening en de woning wordt comfortabeler. 

Loket Duurzaam Wonen Plus helpt u bij het vinden van de energiebesparende maatregelen die het meest geschikt zijn voor uw woning en die passen bij uw wensen en uw portemonnee. We adviseren u over de maatregelen en de financieringsmogelijkheden en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een subsidie of lening. 

Tot ziens bij Loket Duurzaam Wonen Plus in Overbetuwe op de woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Loket Duurzaam Wonen Plus is een samenwerkingsverband van de gemeenten Berg & Dal, Beuningen, Mook & Middelaar, Nijmegen, Overbetuwe, Heumen, Druten en Wijchen. Bezoek het digitale loket op www.duurzaamwonenplus.nl of kom langs bij één van de loketten in de regio.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.